На «Дніпровському меткомбінаті» підвели підсумки роботи

22 Серпня 2017 21:25

Сьогодні відбулися чергові збори активу профспілки «Металургів» ПАТ «Дніпровський меткомбінат».
Відкриваючи збори, голова ППО «Металургів» Олег Нагорний привітав усіх присутніх і колектив комбінату з наступаючим Днем Незалежності.
– День Металургів у нас збігся з запуском комбінату, а День Незалежності – з його виходом на планові потужності. Тому і День Металургів, і день Незалежності у 2017 році для нас – подвійні свята! – зазначив Нагорний.
Голова профкому також зазначив, що комбінат буде працювати, незважаючи на бажання окремих жителів міста шляхом петицій перешкодити цьому. Також Нагорний вручив нагороди працівникам ДМК, які найбільш відзначилися під час запуску підприємства в роботу.
– Наш колектив здійснив справжній подвиг, ми не тільки вклалися в терміни, відведені на відродження ДМК, а й зуміли вийти на заплановані потужності раніше! – підкреслив Нагорний.
На збори в якості гостей прибули Генеральний директор комунального виробничого підприємства «Міськводоканал» Олександр Плахотнік, а також технічний директор і директор зі збуту цього підприємства.
У своєму виступі Олександр Плахотнік наголосив на важливості ДМК як для міста в цілому, так і для «Міськводоканалу». Комбінат є найбільшим споживачем і платником, обсяги споживання складають близько 30% від усіх обсягів води, які поставляє «Міськводоканал», а також закликав всіх металургів погасити наявні борги за спожиту воду. Його помічники відповіли на ряд запитань – про якість води, про спрощення процедури прийому споживачів, про електронний особистому кабінеті.
Активісти профкому відзначили той факт, що набагато краще стала працювати аварійна служба комунального підприємства: аварійників тепер не треба довго чекати, а виглядають вони цілком цивілізовано, в сучасній спецодязі, а не так, як раніше, коли «на них боляче було дивитися». В ході зустрічі була досягнута домовленість, що працівників ДМК не відключатимуть від водопостачання за борги з огляду на те, що люди довгий час вчасно не отримували заробітну плату в повному обсязі, тому для працівників ДМК буде відстрочка по платежах.
Також піднімалося питання про встановлення в багатоквартирних будинках загальнобудинкових лічильників води. Як розповіла директор зі збуту «Міськводоканалу» Лариса Чорна, чинне законодавство дійсно пропонує установку таких приладів, але механізму впровадження цієї вимоги поки немає – неясні ні технічні, ні фінансові аспекти. Тому загальнобудинкові лічильники води поки що не на часі.
– Наш діалог з металургами вийшов дуже плідним, і ми відкриті для подальших контактів із споживачами. Нехай люди звертаються в наш абонвідділ або на «Гарячу лінію», будемо разом вирішувати всі ті проблеми, які є в водопостачанні Кам’янського, – підбив підсумок сьогоднішньої зустрічі Олександр Плахотнік

Віра Касьянова