Відбувся 6-й етап 14-го з’їзду ВО “Батьківщина”. Дніпровські партійці взяли онлайн участь у з’їзді

18 Вересня 2017 11:30

У Києві відбувся 6-й етап 14-го з’їзду ВО “Батьківщина”. Партійці прийняли рішення про участь у виборах місцевих голів та депутатів у 201 об’єднаній територіальній громаді, які відбудуться 29 жовтня 2017 року,
А також – про відкликання деяких депутатів місцевих рад на підставі норм про імперативний мандат та ухвалили зміни до статуту партії.
Лідер «Батьківщини» закликала показати високий клас на місцевих виборах 29 жовтня цього року та закласти основу для перемоги на президентських і парламентських виборах – «заради України, а не заради посад».
З’їзд відбувся у новітньому форматі: з онлайн-трансляціями в усі регіони України та прямими включеннями на Facebook та Youtube.
Тисячі людей по всій країні взяли онлайн участь у 6-ому етапі 14-го з’їзду.
Разом з однопартійцями були й дніпровські батьківщинці, які зібралися на подвір»ї обласного офісу. У заході взяла участь народний депутат України Олександра Кужель, яка з робочим візитом знаходиться на Дніпропетровщині.
Команда «Батьківщини» – це єдина в Україні команда, яка до останньої краплі крові та до останнього подиху служитиме нашій державі, це команда, яка може перемогти, взяти відповідальність і дати людям результат, – сказала лідер партії Юлія Тимошенко, виступаючи перед учасниками 14-го з’їзду.
За словами парламентаря, вибори в об’єднані територіальні громади – це перший тур до перемоги на всіх інших виборах – президентських і парламентських.
«Саме тому нам потрібно об’єднатися з усіма демократичними силами і дати країні такі команди в ОТГ, які не дозволять стерти з обличчя землі половину сіл разом з інфраструктурою», – пояснила політик.
Народний депутат також зазначила, що українська нація завжди жила почуттям свободи, почуттям свого права бути вільними – це головна ознака нашого народу.
«Сучасна українська молодь їде з країни, бо не хоче жити у рабстві, там, де принижують людську гідність. До речі, Україна сьогодні за міжнародними оцінками займає останнє місце в рейтингу щастя і права кожної людини реалізувати себе у житті», – зазначила політик.
Лідер партії закликала учасників з’їзду донести кожне слово правди до людей, «щоб всі знали: врятувати країну можна одним чином – не пропустивши знову мафію до влади».
Насамкінець Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні з’їзд проходить у незвичному режимі: кожен має відчути величезну команду «Батьківщини».
«Ми не обмежили учасників з’їзду стінами, ми сьогодні на площах, на майданах, у скверах і парках по всій країні», – сказала вона і закликала всіх присутніх усвідомити свою персональну відповідальність.
На її переконання, лише разом можна змінити ситуацію в Україні, починаючи з виборів до об’єднаних територіальних громад, потім на президентських і парламентських, де «Батьківщина» разом з іншими демократичними силами має отримати таке потужне представництво, щоб раз і назавжди закрити всі історії невдач і відкрити дорогу для справжніх вагомих історичних перемог.
«Ми повернемо Україні ту славу, яку ми завжди мали, яку знав весь світ. Сьогодні всі нові технологічні революції живуть, зокрема, відкриттями і надбаннями українських вчених. Ми все це з вами повернемо. Ми будемо сильними і переможемо! Слава Україні» – завершила Юлія Тимошенко.
На з’їзді обрали заступником голови партії ВО “Батьківщина. Це – відомий політик Іван Крулько.
Партія ВО «Батьківщина» братиме участь у виборах місцевих голів та депутатів у 201 об’єднаній територіальній громаді, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. «Батьківщина» делегує для участі у виборах понад 4 тис. кандидатів у депутати рад ОТГ.
«Місцевим організаціям політичної партії ВО «Батьківщина» взяти участь у місцевих виборах, що відбудуться в Україні 29 жовтня 2017 року у порядку та спосіб, передбачений Законом України «Про місцеві вибори», – йдеться в рішенні з’їзду.