Здобуті спортивні нагороди дніпровськіх чемпіонів

6 Лютого 2018 18:48

За повідомленням управління молоді і спорту ДніпроОДА у місті завершився чемпіонат України з бадмінтону, в якому взяли участь понад сто спортсменів із восьми областей. Дніпровські спортсменам вдалося вибороти 8 медалей.

У жіночій парній грі Марія Улітіна та Наталія Войцех принесли обласній збірній «бронзу». У чоловічих одиночних змаганнях третє місце завоював Кирило Леонов. «Бронзу» в міксті завоювали Марія Улітіна та Данило Боснюк.

Після здобутих винагород спортсмени будуть готуватися до чемпіонату Європи, який відбудеться 10 лютого.

Також ми пишаємося  здобутим 3 місцем на міжнародних змаганнях Mentor Torun Cup 2018 у парному фігурному катанні Софією Нестеровою та Артемом Даренським. Mentor Torun Cup відбувались з 30 січня по 4 лютого в Торуні (Польща).

Дніпровські спортсмени Софія Нестерова та Артем Даренський набрали технічний мінімум для участі у чемпіонаті світу серед юніорів, який відбудеться у березні 2018 року у Болгарії. Софія Нестерова є вихованкою КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту», а Артем Даренський – КЗ «Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності».