Спортивні досягення дніпрян у лютому

19 Лютого 2018 18:34

В лютому дніпровські спортсмени отримали нагороди за спортивні досягнення в різних видах спорту, а саме:

Дніпровська легкоатлетка Анна Рижикова-Ярощук стала чемпіонкою Міжнародного легкоатлетичного турніру, що пройшов 18 лютого у Стамбулі. Спортсменка посіла перше місце у бігу на 400 метрів із особистим рекордом – 52,97 секунди.
Цим показником Анна виконала норматив для участі у чемпіонаті світу з легкої атлетики, який пройде 1 – 3 березня у Бірмінгемі (Велика Британія).

16-18 лютого у м. Мукачево проходив зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих, на якому дніпровські спортсмени вибороли призові місця.

Вихованка комунального позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3» Карина Чередниченко стала чемпіонкою серед молоді з метання диска.

Дар’я Гаркуша, учениця Дніпровського вищого училища фізичної культури, посіла перше місце з тієї самої дисципліни серед юніорів.

Срібло з метання молоту серед молоді виборов Михайло Кохан – вихованець
«Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики «Метеор». Карина Чередниченко та Михайло Кохан отримали право на участь у Кубку Європи, який проходитиме у Португалії 10-12 березня.

А також дніпровський спортсмен Богдан Нікішин здобув золото на Кубку світу з фехтування на шпагах, що проходив у Ванкувері (Канада).
У фіналі він фехтував із олімпійським чемпіоном Ріо-2016 Даніелем Жерентом та переміг його з рахунком 15:13.