В Дніпрі організували благодійний аукціон зустрічей для допомоги дітям

15 Вересня 2018 12:02

З 10 вересня по 17 жовтня в Дніпрі проходить благодійний аукціон «Charity meeting». Його мета – зібрати кошти для 156 дітей, які потребують допомоги.

Як пояснюють організатори заходу, charity meeting – це благодійні зустрічі, де люди самі виступають лотами. «Людина може запропонувати свого часу, а інший купити його. Ви просто проводите час за чашкою кави, розмовляєте і допомагаєте дітям », – говорить глава студентської ради ДМА МОЗ України Ростислав Бублій.

Такі аукціони студенти медичної академії проводять вже втретє. Минулого разу участь в аукціоні взяли понад 100 осіб, де 80% лотів викупили, а організатори змогли зібрати близько 8,5 тисяч гривень. На цей раз вже зареєструвалися 131 учасник, з них – 12 викладачі медичної академії, а інші – її студенти. Мінімальна вартість лота становить 30 гривень, а максимальна – не обмежена. Організатори надають місце для зустрічей, але кожен бажаючий може і сам вибрати, де прогулятися або посидіти зі своїм співрозмовником. Взяти участь в «Charity meeting» дуже просто – достатньо перейти на сторінку івенту в Instagram, написати про бажання допомогти дітям, вибрати свою найвдалішу фотографію і трохи розповісти про себе. Всі виручені кошти з аукціону підуть в Марганецький дитячий будинок, де без батьківського піклування залишилися 156 дітей. Організатори планують порадувати малюків в день Святого Миколая і подарувати багато тепла і усмішок.

Джерело: dp.informator.ua