Музиканти дніпровського гурту «НАТОЛІЧ» заявили про завершення музичної діяльності

15 листопадаа 2018 23:06
Музиканти дніпровського гурту «НАТОЛІЧ» заявили про завершення музичної діяльності

Музиканти дніпровського гурту «НАТОЛІЧ» заявили про завершення музичної діяльності. Тож шанувальників запрошують на єдиний і останній сольний концерт гурту. Про це сьогодні повідомляє Дніпроград з посиланням на сторінку гурту у Facebook.

Як зазначається, останній виступ «НАТОЛІЧА» відбудеться в “Підпілля Махно”. Саме в цьому клубі у 2014 році народився гурт.

Гурт має в активі дві платівки «Прометей» та «Amon-Ra», 5 відеокліпів: «Текіла», «Amon-Ra», «Новорічна ніч», «Прометей», «Важко».

Лідером і вокалістом гурту є Констянтин Рафальський. Трохи більше ніж за рік існування гурту у своєму репортажі з фестивалю «Стопудівка» портал InDaRock назвав їх «Відкриттям року».

Також «НАТОЛІЧ» увійшов у «Тор-5» найпрогресивніших гуртів сучасності за версією конкурсу «RockTheNation» від “Прост.О радіо”.

Прихильники гурту в останній раз наживо зможуть почути улюблені треки гурту “НАТОЛІЧ” 9 лютого. Квитки можна придбати, натиснувши тут.

Раніше повідомлялося, що учасники дніпровського музичного гурту «Натоліч» відзняли новорічний кліп на власну однойменну пісню на металургійному заводі «Інтерпайп».

Також нагадаємо, що гурт Натоліч презентував кліп з унікальною “живою” обкладинкою.

Автор: Іван МУРАХА

Джерело: dniprograd.org