Росіяни-чоловіки 16-60 років не зможуть заїжджати в Україну під час воєнного стану

30 листопадаа 2018 23:38

Пункт пропуску на українсько-російському кордоні. Фото: Кравченко Андрій/УНІАН

Пункт пропуску на українсько-російському кордоні. Фото: Кравченко Андрій/УНІАНУкраїна на час воєнного стану не пропускатиме на свою територію росіян чоловічої статі віком від 16-ти до 60 років за незначним винятком.

Винятком буде здійснення гуманітарної місії, як то прибуття на похорон, прозвучало на нараді щодо посилення обороноздатності України.

Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал повідомив, що його відомство переведено 1-й рівень боєготовності, кордон охороняється за посиленим варіантом, наряди на кордоні з Російською Федерацією та анексованим Кримом посилено, повідомляє «Українська правда».

«Обмежено в’їзд іноземців – перш за все, громадян Російської Федерації. Здійснюється непропуск громадян Російської Федерації віком від 16-ти до 60 років, осіб чоловічої статі» – заявив він.

«Що стосується громадян України – ніяких обмежень не існує», – уточнив Цигикал.

«У разі виникнення обстановки гуманітарного характеру пропуск громадян Російської Федерації, які їдуть, наприклад, на похорон и чи з якоюсь іншою гуманітарною метою, ми пропускаємо», – додав голова Прикордонної служби. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/11/30/rosiyanycholoviky_1660_rokiv_ne_zmozhut_zaizhdzhaty_v_ukrainu_pid_chas_voiennogo_1459511

Джерело: zik.ua