Біткоїн буде падати в ціні, незважаючи на розвиток криптовалютної інфраструктури – прогноз

14 Січня 2019 23:52

Біткоїн буде падати в ціні, незважаючи на розвиток криптовалютної інфраструктури - прогноз

 Аналітики і експерти по всьому світу пророкують незавидну долю біткоїну, прогнозуючи або його знецінення, або й зникнення з ринку. Песимістичний коментар з цього приводу дав і криптоаналітик, засновник Morgan Creek Digital Ентоні Помпліано, пишемо MyCrypter, передає УНН.

Так, Помпліано зазначив, що найближчим часом не бачить швидкого відновлення ціни біткоїна. При цьому експерт не вірить і в значне падіння нижче річних мінімумів, досягнутих в 2018 році.

“Гранична мінімальна ціна головної криптовалюти не буде нижчою 2500 доларів”, – вважає він.

Верхній рівень ціни біткоїна на перше півріччя 2019 року Помпліано визначив в 4400 доларів.

Разом з тим, незважаючи на стійкий ведмежий ринок, впровадження біткоїна в усі сфери діяльності буде розширюватися, вважає засновник Morgan Creek Digital.

За оцінкою Помпліано, в минулому році на розробку кріптовалютної інфраструктури було витрачено більше 400 млрд доларів (що в 3 рази більше всієї капіталізації ринку на сьогодні), і інвестиції в галузь зростатимуть.

Як писав УНН, за словами мільярдера Джимі Брайера, біткоїн – на порозі краху.

Також нагадаємо, що в Україні задумали легалізацію криптовалют, однак, далі слів справа поки що не пішла. У Раду внесли декілька законопроектів про біткоїни, незабаром об’єднавши їх в один документ.

Автором одного з законопроектів, що лягли в основу об’єднаного, став нардеп Серей Рибалка та його цивільна дружина Анастасія Байбородіна, яка не має ніякого відношення до законодавчо діяльності.

Оцінюючи якість запропонованого подружжям документа, експерти Вitcoin Foundation назвали його безглуздим і популістським. Приблизно таку ж низьку оцінку законопроект отримав від експертного співтовариства, від Головного експертного управління Верховної Ради і навіть від НБУ.

Джерело: УНН
Джерело: unn.com.ua