Зарплата $1 тис.: яку роботу шукають випускники вузів

25 Січня 2019 23:06
Випускники при пошуку роботи звертають увагу на розмір заробітної плати, умови праці та графік роботи. Мають значення взаємини у колективі та стосунки з керівництвом.

Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до $1 тис. Крім того, сподіваються мати хороший соціальний пакет, бонуси, оплату за понаднормову працю, свідчить дослідження P&G.

Автор: P&G
Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до  тис.
Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до тис.

Також випускники віддають перевагу тим роботодавцям, які готові працевлаштувати їх без досвіду роботи. Навчати всьому необхідному у процесі. Тоді вдасться використати свої знання і навички на практиці.

Молоді фахівці переважно шукають роботу з гнучким графіком чи можливістю працювати віддалено. Адже хочуть поєднувати роботу з навчанням або хобі. Крім того, вони хотіли б самостійно вирішувати, коли робити поставлені завдання. А не виконувати вказівки керівництва.

Випускники не хочуть працювати у компаніях, які орієнтуються тільки на зростання доходу і не дбають про своїх клієнтів. Крім того, вони не готові працювати в організаціях з непрозорими умовами праці та високою плинністю кадрів.

В Україні підвищили розмір добових на відрядження. Суму “підтягнули” до однієї десятої мінімальної зарплати. Тепер максимальна сума становитиме 417 гривень. Раніше максимум за відрядження отримували 370 грн.

Джерело: gazeta.ua