В Україні у 2019 з’явилося більше 300 постачальників електроенергії

9 Лютого 2019 20:44

У 2019 в Україні з’явилося 302 постачальника електроенергії, з якими побутові споживачі можуть укладати договори про постачання електричної енергії.

В Україні за місяць функціонування роздрібного ринку електроенергії з’явилося 302 постачальники електроенергії. Про це під час круглого столу на тему «Роздрібний ринок електричної енергії України: перший місяць функціонування, виклики, проблеми та шляхи їх подолання» сказав перший заступник голови парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Домбровський.

Про це повідомляє Укрінформ. «Ми боялися входити у роздрібний ринок. Але, попри виклики, у нас за місяць станом на вчора з’явилися 302 ліцензіати – постачальники електричної енергії, серед яких ми можемо обирати. Чим більше конкуренції, тим більше від цього виграє споживач», – сказав Домбровський.

Він відзначив, що на сьогодні лишається проблема поставок електричної енергії для водоканалів та теплокомуненерго.

Источник: https://dom.ria.com/uk/news/v-ukraine-v-2019-poyavilos-bolee-300-postavschikov-elektroenergii-242030.html © DOM.RIA.com™

Джерело: dom.ria.com