Спортсмени-паралімпійці Січеславщини отримали новий інвентар для стрілецького спорту

19 Лютого 2019 22:56
Спортсмени-паралімпійці Січеславщини отримали новий інвентар для стрілецького спорту

Паралімпійська збірна зі стрілецького спорту поповнилася новим інвентарем – надсучасною пневматичною гвинтівкою та електронною мішенню. Про це сьогодні, 19 лютого, під час прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНІПРО» розповів президент Федерації кульової стрільби області Сергій Риженко.

Зазначається, що високоточна гвинтівка разом з електронною мішенню обійшлася Кам’янській міській раді в 320 тис. гривень.

Володарем гвинтівки став член Національної параолімпійської збірної України, кандидат в майстри спорту з кульової стрільби, спортсмен Кам’янського центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Максим Чамата.

«Якість зброї дуже впливає на результативність змагань, тому наших спортсменів гарантовано чекає перемога», – зазначив Риженко.

Віце-президент федерації, тренер паралімпійської збірної Михайло Малькевич повідомив, що спортсмени не можуть підвищити продуктивність праці без сучасного високоточного стрілецької зброї.

Також зазначається, що минулого року міськрада Кам’янського закупила гвинтівку та мішенну установку спортсмену Віталію Плакущому, що дало йому можливість стати срібним призером чемпіонату світу з кульової стрільби. Окрім цього, він виборов ліцензію на Паралімпіаду-2020.

Раніше повідомлялося, що четверо спортсменів-паралімпійців та один тренер із Січеславщини отримуватимуть стипендії Президента України.

 

Джерело: dniprograd.org