Голик підтримав реконструкцію аеропорту “Дніпропетровськ” фінансами обласного бюджету

31 Травня 2019 13:31
Сьогодні 12:00
Голик підтримав реконструкцію аеропорту "Дніпропетровськ" фінансами обласного бюджету

Радник голови ДніпроОДА Юрій Голик підтримав реконструкцію аеропорту “Дніпропетровськ” фінансами обласного бюджету. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Дніпроград.

Юрій Голик нагадав, що ще восени минулого року ДніпроОДА прописала покроковий план для кожного державного органу, задіяного в процесі реконструкції існуючого аеропорту в Дніпрі. При цьому початися реконструкція мала максимум через чотири місяці.

Він запевнив, що запропонований адміністрацією порядок дій передбачає будівництво нової смуги в уже існуючому аеропорту без закриття його на цей час.

“Гроші для початку цього процесу ми і наші колеги з обласної ради готові були виділити з обласного бюджету тоді і готові зараз. При цьому, нагадую, що ні сам аеровокзал, ні його смуги та інші інженерні споруди не перебувають на балансі ОДА або мерії Дніпра”, – зауважив Юрій Голик.

Нагадаємо, що Дніпровська міська рада планує звернутися до новообраного Президента Володимира Зеленського аби той посприяв виділенню з державного бюджету грошей для реконструкції злітно-посадкової смуги в аеропорті поблизу Дніпра

Автор: Уляна ОЖИНСЬКА

Джерело: dniprograd.org