Щодня на “гарячу лінію” Фонду оборони країни надходить до сотні дзвінків

5 Грудня 2014 15:35

    30_main  Телефонують до благодійного фонду як люди, що бажають допомогти, так і військові з нагальними потребами. Про це повідомляє  сайт   ОДА.  

         До Фонду оборони країни можна звернутися за телефоном «гарячої лінії» (0-800-501-004) або надіславши повідомлення на електронну пошту.                                          Щоденно звертаються від 50 до 100 людей. Допомагає не тільки Дніпропетровськ, а й інші міста. Дехто просить спрямувати його внесок саме на медичні потреби: ліки, аптечки, техніку. Хтось жертвує на конкретний батальйон чи підрозділ. Більша частина все ж таки вважає, що представники Фонду можуть самі вирішити, куди саме спрямувати кошти.

         Також на «гарячу лінію» надходять запити із військових частин. Після їх отримання представники Фонду обов’язково перевіряють, чи дійсно така допомога   необхідна.
Представники фонду спілкуються з керівництвом оперативного командування «Південь» і з керівниками секторів АТО. Також співпрацюють з волонтерами, які їздять безпосередньо в зону АТО. Адже часто буває так, що керівництво менше знає про ті потреби, які є у батальйонів, рот, взводів, котрі знаходяться на передовій.
Українські військові все ще потребують теплого зимового одягу та засобів обігріву. Також необхідні ліки.

Джерело: сайт ОДА