Святий Миколай знову шукає помічників у Дніпропетровську

5 Грудня 2014 20:30

  sv-nikolay-180x130Святий Миколай відкриває приймальню в Дніпропетровську і шукає помічників. Акція «Миколай про тебе не забуде» проводиться вже п’ятий рік. Про це розповідає сайт газети «Днепр вечерний».

        У свято Святого Миколая діти з малозабезпечених сімей можуть залишитися без подарунків, але цю проблему можна вирішити завдяки акції.

       Відчути себе помічником Миколая-Чудотворця може кожен бажаючий. В якості подарунків можна приносити: солодощі, іграшки, спортивний інвентар, прикраси для дівчаток, канцелярське приладдя.

Подарунки формуються для кожного індивідуально, враховуючи стать і вік дитини. Вони складаються з трьох частин – солодощі, канцелярія, іграшки.

Організатори акції просять не приносити вживані речі, предмети гігієни для дітей до 6 місяців, одяг або взуття (складно вгадати розмір).

Прийом подарунків здійснюється в Резиденції Святого Миколая за адресою пр. Кірова, 1 (ТЦ «Мириада») з 1 по 18 грудня з 11:00 до 20:00 і в храмі Георгія Переможного (понеділок – субота з 9:00 до 18:00 , неділя – з 7:30 до 12:00).

Дуже потрібні волонтери та водії, які зможуть упаковувати і розвозити подарунки, тому дніпропетровців запрошують приєднуватися до акції.

19 грудня волонтери на вулицях будуть вітати з Днем Святого Миколая всіх жителів листівками, які виготовлять самостійно в Канцелярії Святого Миколая.

Більш детальну інформацію про акцію можна дізнатися на сайті tvoridobro.org.ua або за тел 096 933 40 36. Також по цьому телефону або на пошту do-good@ukr.net можна повідомляти контакти дітей із малозабезпечених сімей.

Фабрика Святого Миколая почне працювати з 13 грудня. Її офіційне відкриття відбудеться о 14:00.