“Подаруй дитині свято” – Для дітей сиріт жителі Дніпропетровщини придбали багато подарунків

9 Січня 2015 09:52

_1_142066329071011-353CУ період Новорічних та Різдвяних свят стати Дідом Морозом для дитини-сироти на Дніпропетровщині може кожен бажаючий. Наразі у рамках акції «Подаруй дитині свято» малюки отримують свої подарунки. Це діти з Дніпропетровського спеціалізованого будинку дитини, Поливанівського дитячого будинку-інтернату Магдалинівського району та Криворізького дитячого будинку-інтернату.
Напередодні Різдва здійснилися бажання вихованців Верхньодніпровського дитячого будинку-інтернату №1. Небайдужі жителі Дніпропетровщини, що взяли участь в акції «Подаруй дитині свято», придбали всі подарунки для цих дітлахів.
Про це повідомляє сайт ОДА.
19 грудня в регіоні стартувала благодійна акція «Подаруй дитині свято». В 13 найбільших торговельних центрах Дніпропетровщини були розміщені новорічні ялинки з листами дітей-сиріт, які перебувають у інтернатних закладах, до Діда Мороза. Стати чарівником та здійснити бажання малечі міг кожен небайдужий.
«Коли ми дізналися про акцію, то одразу взялися за написання листів. Найцікавішим був період, коли ми чекали: чи збудуться наші мрії? Коли ми зрозуміли, що мрії здійснюються, для нас це була найбільша радість. Я хочу подякувати всім тим, хто взяв участь в акції, за те, що вони не вбили дитячу віру в Діда Мороза, доброго чарівника», – зазначила вихователь дитячого будинку Марина Смирнова.
Як розповідає вихователька, бажання дітей були різними. Незважаючи на те, що всі вихованці мають вади розумового розвитку, всі вони знають та вірять у доброго чарівника Діда Мороза. В своїх листах діти просили іграшки, костюми для свого театру, санчата, корм для рибок та папуг, вазони для своїх пальмочок.
Хлопчик Олег попросив у Діда Мороза автомобіль та корм для своїх рибок. Він дуже любить кататися на машинах та мріє, що в майбутньому, коли підросте, матиме власну, а поки що він отримав у подарунок іграшкову.
«Я разом зі своєю вихователькою написав листа. І моя мрія здійснилася. Мені дуже подобається машина», – сказав Олег.
Також Олег дуже любить своїх рибок, з захопленням розповідає про них, показує улюблених. Вихователька розповідає, що він постійно турбується про них. Саме тому попросив у новорічному листі й спеціальний корм. Всі мрії хлопчика здійснилися так само, як і всіх інших вихованців цього будинку-інтернату.

Джерело: сайт ОДА