На Дніпропетровщині відкрився навчально-консультаційний центр з туризму, краєзнавства та екскурсій

19 Січня 2015 10:17

SAMSUNG CAMERA PICTURESУ відкритті Центру взяли участь провідні туроператори та турагенти міста Дніпропетровська, керівники підприємств, що здійснюють свою діяльність у сфері туризму, науковці, представники громадських організацій. Про це повідомляє  сайт ОДА.

Фахівці Центру проводитимуть професійну підготовку кадрів у сфері туристичної діяльності, організовуватимуть заняття з підвищення їх кваліфікації. Також тут буде акумульована інформація про туристично-рекреаційні пропозиції Дніпропетровської області та презентація її туристичних можливостей. Для цього буде створений інформаційний ресурс в мережі Інтернет. Центр також братиме участь у всеукраїнських та регіональних туристичних ярмарках, різноманітних виставках, фестивалях, акціях, семінарах та круглих столах. Ще одним напрямом діяльності цього Центру стане формування наукового потенціалу туристичної галузі та організація науково-дослідної роботи.

Робота навчально-консультаційного центру з туризму, краєзнавства та екскурсій спрямована на залучення туристів до Дніпропетровщини, підвищить імідж Дніпропетровської області та дозволить залучити кошти на розвиток інфраструктури.

Джерело: сайт ОДА