Вирішити земельні питання мешканцям Дніпропетровщини допоможе «дорожня карта»

19 Січня 2015 09:49

02-547d9b933d950.У «дорожній карті» схематично та покроково прописана вся процедура щодо отримання послуг із вирішення земельних питань. У ній наглядно пояснюється, які види послуг можна отримати у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), зазначено перелік необхідних документів для цього, визначено етапи опрацювання пакету документів, графік роботи кожного із ЦНАП, імена адміністраторів та державних кадастрових реєстраторів, а також строки оформлення тієї чи іншої адміністративної послуги у сфері земельних відносин. Про це повідомляє  сайт ОДА. 
«Дорожню карту» розробив Департамент економічного розвитку облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Держземагенства України у Дніпропетровській області за участю Головного управління юстиції у Дніпропетровській області. Вона буде розміщена в секторах інформування кожного із 35 ЦНАП Дніпропетровщини.
У регіоні створено 35 центрів надання адміністративних послуг, які функціонують в Дніпропетровську, а також ще 12 містах та 22 районах регіону. Через ЦНАП здійснюється надання адміністративних послуг населенню і видача документів дозвільного характеру суб’єктам господарювання. За 2014 рік у містах і районах області надано близько 100 тис адміністративних послуг.

Джерело: сайт ОДА.