Міжнародний екологічний форум запрошує до участі всіх небайдужих до проблем довкілля України

3 Березня 2015 15:39

semejnyj-psiholog22-24 квітня 2015 року в Києві пройде щорічний Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”, в рамках якого відбудуться цікаві та корисні конференції, круглі столи, а також Міжнародна екологічна виставка. Долучитися до заходу можуть підприємства, громадські організації та всі небайдужі до стану екології в країні або окремому регіоні. Про це повідомляє  сайт ОДА. 

Традиційно Форум відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України. Організаторами заходу виступають Міністерство екології та природних ресурсів України і група компаній “ЕКСПО”.
Форум допомагає долучити все більше представників державних та ділових кіл України до вирішення проблем сталого розвитку, екологізації економіки, впровадження в країні новітніх розробок у галузі охорони довкілля. Захід привертає увагу до збереження довкілля не тільки вітчизняних громадських та бізнес структур, а й європейської громади.
Родзинкою Форуму є Міжнародна виставка “Довкілля 2015”. Вона включає в себе такі пріоритетні напрями екологічної політики держави, як екологічна політика та менеджмент, екологічні технології та моніторинг, управління відходами, охорона атмосферного повітря, альтернативна енергетика та біопаливо, органічне землеробство, водні ресурси, ліси та збалансоване лісокористування тощо.
У вересні 2013 року виставка була атестована Всесвітньою асоціацією виставкового бізнесу (UFI) та отримала статус “Захід, затверджений UFI”. Завдяки цьому вона вийшла на якісно новий рівень і долучена до списку провідних виставкових заходів світового рівня. Це надає можливість учасникам виставки розширити коло спілкування з іноземними підприємствами, представниками бізнесу та громадськості.
Більш детальну інформацію щодо заходів Форуму та умови участі можна дізнатись на офіційному сайті: www.group-expo.com або за телефонами (044) 576-81-01, 576-81-04, 576-82-96.
У травні 2003 року під час проведення в Україні 5-ї Всеєвропейської конференції міністрів охорони навколишнього середовища “Довкілля для Європи” було започатковано масштабний екологічний захід – Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”.

Джерело: сайт ОДА