Що робити на День молоді в Дніпропетровську

27 Червня 2015 15:28
kyiv.ridna.ua

kyiv.ridna.ua

Цими вихідними кожен зможе знайти для себе цікаве заняття. 28 червня Дніпропетровщина, як і вся Україна, відзначатиме День молоді. У програмі – водна битва, фестиваль електронної музики, спортивні змагання та флешмоби. 

Як повідомляють в ОДА, Дніпропетровськ подарує молоді регіону найбільше розваг. 27 червня з 9.00 до 22.00 на Фестивальному причалі на всіх чекає святкова шоу-програма та концерти місцевих музикантів. На оглядовому майданчику в парку ім. Т.Шевченка об 11.00 розпочнеться водна битва, де кожен бажаючий зможе пообливати друзів. Біля ресторану «Поплавок» з 16.00 до 22.00 працюватиме вуличний кінотеатр. На Монастирському острові можна буде пограти у міні-футбол та волейбол, у парку Глоби – позайматися фітнесом.

Кожне місто до свята готує свою особливу програму. У Кривому Розі родзинкою стане фестиваль електронної музики. У Дніпродзержинську молодь запрошують на історико-культурний фестиваль «Мамай-fest». Жовті Води організовують фотоконкурс «Молоді обличчя», на якому представлять десятки оригінальних фотографій місцевих юнаків та дівчат. Орджонікідзе запрошує на молодіжний квест «Вуличні танці» та на спортивну програму Велоекстрим».

Загалом з 26 по 28 червня в усіх містах та районах Дніпропетровщини пройде більше 230 концертів, спортивних змагань, фестивалів, флешмобів та конкурсів.

 

Джерело: dniprograd