На Дніпропетровщині визначили найсильніших духом

4 Липня 2015 17:10
gorod.dp.ua

gorod.dp.ua

На Дніпропетровщині завершився відбірковий тур Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

77 інвалідів праці випробували свої сили в армспорті, бомбаскеті, дартсі, настільному тенісі, шахах та гирьовому спорті. 13 з них отримали омріяну перемогу, повідомляють в обласному Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

Найбільш активними учасниками були інваліди праці та травмовані на виробництві з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Новомосковська, Жовтих Вод, Марганцю, Нікополя, Орджонікідзе, Павлограда, Першотравенська, Тернівки, Петропавлівського та Покровського районів.

Микола Тараненко з Дніпропетровська, Микола Владимиренков з Тернівки та Василь Шостак з Жовтих Вод стали кращими у боротьбі на руках (армспорті).

У підійманні гир перемогу вибороли Роман Ярошенко з Жовтих Вод, Сергій Вигонський з Першотравенська, Дмитро Нуянзін з Павлограда.

Першість у бомбаскеті отримали Вікторія Гайдук з Дніпропетровська серед жінок та Юрій Бондаренко з Павлограда серед чоловіків. Вони влучно закидували м’яч у кільце, сидячі на стільці.

У дартсі перемогли Валентина Скворцова з Першотравенська та Юрій Матейчук з Жовтих Вод. Любов Іванисенко з Першотравенська та Вадим Павленко з Марганцю вибороли перші місця у настільному тенісі.

Найбільш вправним у шахах став Володимир Стукалов з Павлограда.

Тепер переможці представлятимуть Дніпропетровщину на Всеукраїнських змаганнях.

Джерело: gorod.dp.ua