Познайомився з дівчиною і втратив пам’ять: дніпропетровська поліція просить допомогти впізнати чоловіка

23 Грудня 2015 16:42

68_mainУ міську лікарню Дніпропетровська привезли 55-річного чоловіка, без тілесних ушкоджень, але з повною втратою пам’яті. У нього немає жодних документів.

Як повідомили в прес-службі Нової Поліції Дніпропетровської області, під час бесіди з працівниками поліції він пояснив, що пам’ятає тільки своє ім’я – Дмитро і те, що 14.11.2015 він зайшов у маршрутне таксі білого кольору з написом “Бердянськ”, при собі мав спортивну сумку чорного кольору. По дорозі в Дніпропетровськ на сусіднє місце сіла невідома дівчина зі світлим волоссям, яка була одягнена в червону куртку і спідницю. Вона представилася Яною, після чого вони почали спілкуватися, але про що не пам’ятає.

Також невідомий чоловік не пам’ятає, де народився, свого минулого і чому саме їхав до Дніпропетровська. Чоловік розповів, що коли приїхав до міста, вийшов разом з Яною і пішов з автовокзалу в бік пр. Карла Маркса, потім вони сиділи разом на лаві в парку Глоби біля дитячої залізниці, але вже без спортивної сумки, куди вона поділася йому не відомо.

Коли він знаходився біля аптеки на пр. Карла Маркса, то попросив у одного з перехожих зателефонувати до швидкої допомоги і повідомив про втрату пам’яті, після чого був доставлений в міську лікарню.

Поліція намагається встановити особу чоловіка і просить допомогти у цьому небайдужих.