На Днепропетровщині за свята сталося 110 пожеж,у вогні загинуло 6 людей

6 Січня 2016 16:06

pojarУ Дніпропетровську загорілася багатоповерхівка: рятувальники винесли з палаючого будинку жінку і вивели чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держслужби з НС в Дніпропетровській області.

6 січня в 4:53 в Службу порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в житловому дев’ятиповерховому багатоквартирному будинку на бульварі Слави.

За словами сусідів встановлено, що в квартирі №27 на восьмому поверсі залишилися люди. У задимлений коридор було направлено ланку газодимозахисної служби.Співробітниками ГСЧС врятували жінку, 1947 року народження, її винесли по сходовій клітці. Також вивели чоловіка 1968 року народження. Бригадою швидкої допомоги цих людей доставили в лікарню.У 5:18 пожежу було ліквідовано.

В результаті події пошкоджено майно в кімнаті на площі 20 квадратних метрів. Завдяки злагодженим діям пожежників вдалося уникнути людських жертв і значних травм серед мешканців будинку.Причина пожежі встановлюється співробітниками поліції.

Тільки за 5 січня в регіоні на пожежах загинуло 4 людини, в результаті отруєння чадним газом загинула 1 людина і ще 1 людина постраждала. Пожежно-рятувальними підрозділами області з початку року було здійснено 110 виїздів на гасіння пожеж, в результаті яких загинули 6 людей, травмовано 5 і врятовано 2 особи.Переважно, жертвами вогню стають літні люди, люди з обмеженими фізичними можливостями та особи, які потребують соціальної підтримки.