Ситуація на дорогах у зв’язку зі снігопадом: обмеження на рух транспорту знято у трьох областях, але запроваджено в Полтавській

8 Січня 2016 15:58

image28049394Рух транспорту відновлено у звичному режимі на дорогах Одеської, Запорізької та Кіровоградської областей. Про це заявив голова Укравтодору Андрій Батищев під час засідання міжвідомчого оперативного штабу Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням прем’єр-міністра Арсенія Яценюка в Києві у п’ятницю, 8 січня.

Водночас продовжили діяти обмеження на дорогах Полтавщини.

«Проїзд дорогами державного значення забезпечено. Місцями є ускладнення. Обмеження, які запроваджені учора по Запорізькій, Одеській, Кіровоградській областях, – знято», – сказав Батищев.

Разом з тим він повідомив, що у п’ятницю запроваджено обмеження на пересування по дорогах Полтавської області.

У свою чергу, Яценюк доручив Міністерству внутрішніх справ створити інтерактивну карту ситуації на дорогах України.

«Хатія  прошу вас зробити інтерактивну карту для того, щоб громадяни могли вільно отримувати доступ до інформації про те, де, на яких дорогах, яка ситуація», – зазначив голова уряду.

Нагадаємо, раніше Український гідрометеорологічний центр повідомив про погіршення погодних умов 7 та 8 січня. На 8 січня оголошено штормове попередження у більшості областей, окрім західних.