Як у Дніпропетровську відзначатимуть День соборності України: програма заходів

21 Січня 2016 18:40

14533640772564Покладання квітів, розгортання Прапора, патріотичні музичні композиції – так святкуватимуть День соборності на Дніпропетровщині. Урочистості пройдуть біля ОДА 22 січня.

У 10:00 22 січня близько Дніпропетровської ОДА пройдуть урочистості до Дня соборності України. Майже 100 років тому в цей день наш народ зробив крок до відродження незалежної України. У 1919 році було проголошено Акт возз’єднання УНР і ЗУНР.

Щорічно 22 січня українці відзначають об’єднання народу і шанують тих, хто віддав життя за незалежність країни. Цей день стане ще одним приводом згадати героїв Революції гідності і воїнів АТО. Хвилиною мовчання вшанують пам’ять загиблих. Квіти до пам’ятного знаку перед облдержадміністрацією покладе керівництво області та міста.

З нагоди свята перед глядачами виступить ансамбль пісні і танцю головного управління поліції в Дніпропетровській області «Дніпровська варта».

Родзинкою свята стане розгортання державного символу України – величезного Прапора. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності.

Свято розпочнеться за адресою: пр. Кірова, 1, площа біля Дніпропетровської ОДА, о 10:00.