На Дніпропетровщині намагалися вкрасти майже 200 літаків

4 Лютого 2016 19:54

polosaПрокуратурою Дніпропетровської області попереджено незаконне відчуження 157 літаків і злітно-посадкової смуги в Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Заочним рішенням Індустріального районного суду Дніпропетровська визнано право власності за ТОВ на державне майно оборонного призначення Державного навчально-виробничого закладу вартістю понад 50 млн грн.

Зокрема, встановлено, що товариство за відсутності будь-яких доказів приналежності йому спірного майна і правових підстав, з порушенням встановленої законом процедури, на підставі нікчемного правочину, в судовому порядку визнала за собою право власності на державне майно оборонного призначення вартістю понад 50 млн грн , серед яких злітно-посадкова смуга, 157 одиниць льотної техніки (вироби «Л-29», «Як-55», «Як-18Т», «Вільга-35», «Ан-24РТ», «АН-2Т 1 Г »,« Мі-2 »,« Мі-8 »,« Як-42 ») і запчастини до них.

Зараз за втручання прокуратури Дніпропетровської області заочне рішення Індустріального районного суду Дніпропетровська скасовано, Суспільству в позові відмовлено повністю, та попереджено незаконне відчуження державного майна вартістю понад 50 млн грн.