На Дніпропетровщині у трубочках для коктейлю знайшли метамфітамін (Фото)

10 Лютого 2016 18:09

Кр3 Кр1 Кр2 12660382_916705175115670_1246219085_nУ Кривому Розі працівниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності біля автовокзалу був встановлений безробітний, раніше судимий чоловік, у якого під час поверхневого огляду було виявлено та вилучено близько ста п’ятдесяти фрагментів пластикових питних трубочок. У ці імпровізовані контейнери було дозовано популярне в Кривому Розі психотропну речовину «метамфетамін» загальною вагою сорок грамів.

Спосіб дозування і продажу «пороху», як він називається на специфічному жаргоні, аналогічний багатьом подібним вилученням метамфетаміну в Кривому Розі.

За словами поліцейських, правопорушник, який мав при собі наркотрубочкі є великим постачальником, у якого беруть небезпечний товар більш дрібні дилери.

Заходи щодо встановлення джерел надходження психотропних речовин тривають.
Так, 9-го числа, там же в Кривому Розі була вилучена ще одна партія трубочок з метамфетаміном, в кількості близько сорока штук.

Загальна вартість вилученого метамфетаміну на «чорному» ринку становить понад сорок тисяч гривень.

Все вилучене направлено на експертизу.

“Зараз встановлюється місцезнаходження лабораторії, проводяться заходи щодо встановлення злочинних зв’язків правопорушника і виявлення можливих каналів поширення психотропної речовини. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна “, – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.