На дніпропетровському вокзалі шахраї “губили” фальшиві гроші, а коли їх хтось підбирав, пропонували розділити знахідку

22 Лютого 2016 12:55

20120319093355Поліція Дніпропетровська затримала шахраїв, які дурили людей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

На головному залізничному вокзалі Дніпропетровська чоловіки використовували добре відому схему шахрайства – один з них “втратив” 300 доларів, а коли дівчина зацікавилася купюрами, до неї підійшов спільник шахрая і запропонував розділити видобуток.

Коли громадянка відкрила сумочку і почала шукати в ній гаманець, зловмисник побачив планшет. І поки жінка відволіклася, вміло його витягнув. Як потім з’ясувалося, купюри виявилися фальшивими. Надалі, викрадений планшет подільники збули неподалік.

Постраждала звернулася із заявою до відділення поліції на станції Дніпропетровськ-Головний. Її заява була зареєстрована.

В ході розслідування зловмисники були затримані. У них вилучили фальшиві 100-доларові купюри. Також правоохоронці з’ясували, кому чоловіки продали крадений планшет і вилучили його.

З’ясувалося, що зловмисники вже були раніше судимі за аналогічні злочини. Тепер їм загрожує покарання за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). У їхніх діях також вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Міру покарання визначить суд.