Всі мультфільми в єдиному ресурсі для патріотичного виховання: створена велика база мультиків українською мовою

25 Лютого 2016 13:03

fea171ff4c275a20b2c0552cfa_31be0457В Україні всі пізнавальні мультики зберуть в єдину онлайн-базу. Ресурс повинен допомогти батькам і вчителям в ігровій формі виховувати у дітей патріотизм, повагу до інших людей, толерантність і дружбу.
Активісти тернопільського благодійного фонду MagneticOne.org в рамках проекту “Освіта дитини XXI століття” створили велику базу мультфільмів українською мовою.
Як відзначають засновники проекту, його мета – зробити кращі українські казки доступними для дітей та їх батьків.
“Для цього створюється єдина база (ресурс), яка буде містити україномовні повчальні казки, мультфільми, засновані на народних переказах і байках”, – говорять активісти.
На ресурсі можна буде знайти не лише традиційні українські, а й перекладені іноземні анімаційні відео, аудіо книги. Завдяки таким мультфільмів батьки і вчителі зможуть в ігровій формі виховувати у дітей патріотизм, повага до інших людей, толерантність, дружбу, розвивати цілеспрямованість, працювати над собою і своїми вчинками.
Крім того, подібна база дасть можливість читати дітям самостійно іноземні казки в професійному українському перекладі і буде викладатися в вільний доступ.

Джерело: rbc.ua