У Дніпропетровську побудували соціальний спорткомплекс

17 Березня 2016 18:32

14582245097766На Дніпропетровщині побудували новий спорткомплекс. У двоповерховій будівлі – тренажерний зал, фітнес-зал, зал для баскетболу, міні-футболу, боротьби, місця для глядачів. Зараз для комплексу закуповують необхідний інвентар. Про це повідомив глава області Валентин Резниченко.

«Дніпропетровщина вперше за 15 років прийняла бюджет вчасно. Це дозволило вже на початку року продовжити будівництво соціальних об’єктів, а не чекати грошей до літа. Ми будуємо дитячі сади, водоводи, реконструюємо спортивні об’єкти. Всього на розвиток регіону в обласному бюджеті 2016 року передбачили 1,5 млрд грн », – зазначив керівник Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Спортивний комплекс в Дніпропетровську почали будувати ще в 2001 році. Звели стіни, підключили каналізацію, воду і електроенергію. Через 7 років будівництво зупинилося. Активні роботи поновилися в 2015 році. Будівельники утеплили і облицювали фасад, відремонтували покрівлю, модернізували водопровід і електромережу, поштукатурили і пофарбували приміщення, поклали плитку, зробили спеціальний дерев’яна підлога в великому залі.

«Будівельні роботи вже завершені. Замість бетонної «коробки», яка була порожньою багато років, з’явився сучасний спорткомплекс. Зараз через систему «ProZorro» закуповуємо інвентар і обладнання », – повідомив Валентин Резниченко.

На першому поверсі будівлі розташовується фітнесзал і тренажерний зал. На другому – великий ігровий спортзал для баскетболу, волейболу, міні-футболу, гандболу, бадмінтону та місця для глядачів. Спорткомплекс зможе приймати змагання з більш ніж 30 видів спорту.