Весняна шоу-програма

21 Березня 2016 15:33

11Молодь завжди прагне чогось новенького, цікавого. Ось і вирішили творчі працівники Широківського районного будинку культури подарувати всім весняну шоу-програму.
Задовго до початку дійства святково прикрашена зала була переповнена глядачами, адже повболівати за учасників прийшли їх рідні, друзі, знайомі.
І от шоу розпочалося. Ведучі програми Анастасія й Віталій запросили на сцену гарненьких дівчат і мужніх хлопців, які протягом півтори години вправлялися в різноманітних конкурсах.
У перервах глядачі мали змогу насолоджуватися виступом хореографічних колективів «Фантазія» (районна школа мистецтв), «Форсаж» (РБК) та вокальної виконавиці Катерини Малиновської, яка на районних підмостках виступила вперше.
За підсумками професійного журі переможцем вийшла команда чоловіків. Глядачі, в свою чергу, вирішили, що перемогла дружба. Тож за активну участь в шоу-програмі, творчий підхід, винахідливість та кмітливість всі учасники отримали призи – квитки на льодовий каток і в боулінг м. Кривий Ріг.
Їх надав депутат обласної ради Дмитро Зубрій. За спонсорської підтримки Дмитра Олександровича також придбано необхідну святкову атрибутику.
Окрім цього, переможці фотоконкурсу нагороджені чудовими сувенірами від приватного підприємця Світлани Темченко.
Свято вдалося щирим, світлим і теплим. Оплески подяки лунали на адресу організаторів та учасників програми. Подарунки, квіти, милі привітання й багато сюрпризів стали ознакою цьогорічного молодіжного заходу.