«Дивограй» у виконанні учнів «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу»

10 Квітня 2016 23:25

1459846967_fxrgiiwit28Учні «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу» взяли участь у ІІ відбірковому турі обласного конкурсу художньої самодіяльності “Фестивальний дивограй профтехосвіти – 2016”.
У номінації “Вокальне мистецтво” представили свої номери Циба Марина (пісня “Україна – це ми”), Губарева Катерина (пісня – “Мальви”), Лабач Діана (пісня “Україна моя”), Павлюченко Анастасія (пісня “Прірва”).
У номінації “Літературна творчість” взяла участь Шидловська Софія з віршем “Україно, живи!”
1459846914_k8lkftlu-pkНомінація “Хореографічне мистецтво” була представлена танком-соло “Повертайся живим” у виконанні Балабухи Анни, східним танцем у виконанні Хакімової Нелуфар, танком “Вишиванка” у виконанні Аркушенко Альони і Седової Марини, а також сучасним хіп-хоп танцем у виконанні Крошки Ірини, Деревянченко Діани та Балабухи Анни.
1459847835_img_6523В номінації “Інструментальне мистецтво” виступила Гнєвишева Юлія з виконанням на бандурі композиції “Свята ніч”.
У номінації “Кіномистецтво” всіх зачарував відеоролик патріотичного флешмоба “Гімн України у виконанні учнів та педагогів ДЦПТОТС”
Дівчата сподіваються гідно представити свій навчальний заклад на обласному конкурсі.