Дніпропетровських дівчат запрошують на кастинг «Битви моделей»

21 Квітня 2016 13:55

a141710e62a8У Дніпропетровську пройде конкурс «Битва моделей». Головна його особливість – участь абсолютно безкоштовне і взяти участь можуть абсолютно всі бажаючі дівчата, незалежно від зросту, ваги і досвіду. Про це під час прес-конференції в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ» повідомив організатор конкурсу Сергій Таран.

«Наш конкурс – це унікальний шанс для дівчат взяти участь в грандіозному fashion-шоу, навчитися дефілювати, взяти участь у фотосесіях і заявити про себе. Наш конкурс дасть шансу дівчатам, які навіть не вчилися в модельних школах. Вони зможуть просунутися на шляху до своєї мрії. Якщо дівчина з дитинства мріяла або їй взагалі подобається модельний бізнес, то це хороша можливість для неї. Переможниці зможуть потрапити на сторінки журналу «Коктейль», поїхати на «Ukrainian fashion week» з дизайнером в якості моделі, стати обличчям «Модного Дніпра», поїхати в Грузію. Також у нас є невеликі призи для розвитку моделі як особистості. Наприклад, навчання англійській, абонементи в спортзал і різні сертифікати. Найголовніше, що отримають всі дівчата – це досвід. У них буде кілька фотосесій, дефіле, а також спілкування з дизайнерами та стилістами. Взяти участь зможе абсолютно будь-яка дівчина – це найголовніша особливість нашого конкурсу. У багатьох модельних показах до участі допускається тільки обмежене число дівчат, в основному це дівчата з модельних агентств, які, заплативши гроші, пройшли навчання. Але не у всіх дівчат є така можливість. А наш захід дає шанс абсолютно всім. Конкурс буде проходити в кілька етапів. На початку це буде кастинг. Запрошуємо всіх, участь абсолютно безкоштовно. Після цього будуть відбіркові етапи і фінал – найграндіозніший етап нашого шоу », – зазначив Сергій Таран.

Серед журі конкурсу буде фіналістка «Супермодель по-українськи» 1 сезону Карина Мінаєва.

«Я буду в журі« Битви моделей ». Оцінювати дівчат буде ще і відомий дніпропетровський фотограф Гера Губанов, а також стилісти. Ми не шукаємо якихось особливих, взяти участь у кастингу можуть абсолютно всі. Будь-яка дівчина може прийти і спробувати себе, так як це безкоштовно. Це буде дуже цікавий досвід. Завжди питають, за якими параметрами будете відбирати учасниць. Але, мені здається, що параметри це не головне, головне – бажання працювати в цій індустрії. Якщо буде бажання, то вона досягне багато і проб’ється. У модельній індустрії дівчина-модель повинна бути ростом від 175 см, якщо вона хоче працювати на подіумі, але є також і фотомоделі, де головне не зростання, а зовнішність, харизма. За віком – від 16 років.
Я брала участь в схожому проекті «Супермодель по-українськи». У першому етапі відбирали з усіх міст, вибрали 200 дівчат, і так далі і далі, в результаті я вийшла в 15 кращих з усієї України. У мене був такий період, коли я думала не йти на кастинг, мені здавалося, що я не піду, нічого не вийде. Але в якийсь момент я вирішила – була не була, сходжу. І тепер я в 15 кращих дівчат України, знімалася в польському художньому фільмі. Головне – не боятися пробувати свої сили, прийти на кастинг », – підкреслила Карина.

Кастинг на «Битву моделей» пройде в цю суботу, 23 квітня, о 14:00 за адресою вул. Гопнер, 4а. Дівчата повинні будуть заповнити анкети і постати перед журі.