У Дніпропетровську дитяча залізниця відкриває сезон

26 Квітня 2016 15:46

ContentImageHandler2 травня, о 10:00 на Дніпропетровській дитячій залізниці відкривається новий сезон руху – восьмидесятих з початку роботи «малої» магістралі. Це також і традиційний початок літньої навчально-виробничої практики вихованців дитячої магістралі – цього літа її пройдуть близько 400 юних залізничників. Про це повідомляє прес-служба Придніпровської залізниці.

У програмі першого дня сезону – урочиста лінійка, нагородження відмінників навчання, святковий концерт за участю юних залізничників і, звичайно ж, перше залізничне подорож по парку імені Лазаря Глоби.

Дніпропетровська дитяча залізниця працюватиме у вихідні та святкові дні з 2 травня по 1 листопада. Години роботи – з 10:00 до 16:00. Вартість квитків для дорослих 25 гривень, для дітей – 20 гривень. Діти-сироти, вихованці дитячих будинків, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей і в цьому році будуть подорожувати «малої» залізницею безкоштовно.

Фахівці служб Придніпровської залізниці заздалегідь перевірили технічний стан, тому пасажири дитячої залізниці подорожувати комфортно і безпечно.