На травневі свята для ветеранів Дніпропетровщини готують розваги

28 Квітня 2016 12:15

MOSCOW, RUSSIA. NOVEMBER 20, 2014. Russia's president Vladimir Putin looks up during the unveiling ceremony for a monument to Emperor Alexander I of Russia by the Kremlin wall. Mikhail Metzel/TASSРоссия. Москва. 20 ноября. Президент России Владимир Путин на церемонии открытия памятника императору Александру I у стен Московского Кремля в Александровском саду. Михаил Метцель/ТАСС

Для ветеранів області готують розважальну програму на травневі свята. Вистава «Це танго в червні» в театрі опери та балету, «Пісні воєнних років» в філармонії, «Незгасима пам’ять поколінь» в будинку органної та камерної музики. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.
Заходи присвячені Дню пам’яті та примирення, а також Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
30 квітня о 18:00 ветеранів чекатимуть в Дніпропетровському театрі опери та балету. Тут відбудеться спектакль «Це танго в червні …». У своїй постановці заслужений артист України Олег Ніколаєв розповість про те, як війна розділила життя людей навпіл. На відвідувачів чекають популярні романси 30-х і пісні фронтових років, які вдало поєднуються з сучасною хореографією.
Адреса театру: проспект Дмитра Яворницького, 72-а.
7 травня о 17:00 свої двері відкриває будинок органної та камерної музики. Гостей запрошують на концерт «Незгасима пам’ять поколінь». Орган, флейта, скрипка і фортепіано зазвучать вже знайомими старими мелодіями, а ансамбль акапельного співу створить неповторний тандем.
Будинок знаходиться за адресою: м Дніпропетровськ, пр. Сергія Нігояна, 66.
9 травня в 16:00 в філармонії пройде концерт. Солісти та колективи співатимуть пісні воєнних років. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.
Знайти Дніпропетровську філармонію можна за адресою: вул. Воскресенська, 6.