У Дніпропетровську встановлять 1,5-метрову писанку, яку зможуть розписати діти і дорослі

28 Квітня 2016 16:35

4144193_d6d1276c_normalУ Дніпропетровську 30 квітня на Фестивальному причалі встановлять 1,5-метрову писанку. Всі бажаючі зможуть прийти туди і прикрасити її фарбами. Про це під час прес-конференції в медіа-центрі «ДНЕР ПОСТ» повідомили організатори акції.

«В минулому році ми теж робили пасхальне яйце, але воно було по розмірі 1200 на 900 мм, але в цьому році ми вирішили побити рекорд і зробити яйце 1500 на 1200 мм. Це яйце зроблено з фанери, на нього наші майстри нанесли малюнок в техніці «Розфарбовування-антистрес». Яйце буде встановлено на Фестивальному причалі. Всі бажаючі зможуть прийти і прикрашати його. Також там будуть присутні наші майстри, які проведуть майстер-класи з писанкарства. Всі матеріали і яйця ми надаємо. Запрошуємо всіх бажаючих », – розповів один з організаторів акції Дмитро Дембрівскій.

Крім цього, дітей чекають різноманітні інтерактиви та подарунки. Також ієрей Дніпропетровської єпархії Української православної церкви Київського патріархату Віталій Логвин додав, що на заході буде присутній керуючий Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Дніпропетровський і Криворізький Симеон, який освятить велику писанку.

Акція пройде на Фестивальному причалі 30 квітня з 11:00 до 14:00.