У Дніпрі пройде зустріч з відомим поетом-сатириком

29 Червня 2016 16:31

14671996831262Відомий поет-сатирик Орлуша відвідає Дніпропетровську ОДА, де буде читати свої злободенні вірші. Жителі області познайомляться з російським творцем, який співає Гімн України, висміює гламурних знаменитостей і на все має власну думку. На зустріч з Орлуша запрошують всіх бажаючих, повідомив радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голік.

«Ми розвіяли стереотип про те, що адмінбудівлю та гострі на слово блогери несумісні. В облдержадміністрації побували Павло Паштет Белянський, Gorky Look і Serg Marco. Ми продовжуємо доводити: ДнепрОГА поза бюрократизму, і готуємо для жителів області новий сюрприз. До середини Дніпра долетить рідкісний птах – поет Андрій Орлов. Цікавий вечір, фото і автографи – гарантуємо », – зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА.

Андрій Орлов або просто Орлуша – відомий російський поет. У його поезії – сатира на російське керівництво, гламурних зірок і відгук на злободенні теми. Орлуша має чітку позицію. Він підписав звернення російських діячів культури проти окупації Криму і присвятив вірш Дню незалежності України. Кілька віршів написав про резонансні події в зоні бойових дій. У 2015 заявив: «Я – Українець» і записав відеоролик, в якому заспівав Гімн нашої країни. Свою думку Андрій Орлов висловлює прямо, часто приправляючи «гострим» словом.

14 липня на зустріч з Орлуша в Дніпропетровську облдержадміністрацію запрошують всіх бажаючих. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1BBBXuTZ_EEWWymmT_5HtWektIx0dsvSzJyqIvaCTTnc/viewform.

 

Вхід безкоштовний.