Сучасний стадіон незабаром побудують у Кам»янському

3 Серпня 2016 21:38

13680776_539360936256125_3194664229983606119_n

Виїзна нарада з благоустрою території відбулася у Кам»янському. Керувала роботою наради депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік.
У нараді взяли участь радник міського голови з питань спорту Олег Орлов, представники проектних та будівельних структур, спортивні активісти.

Як розповіла Олена Плахотнік, присутні обговорили проблему пустиря, який ось уже багато років існує між двома навчальними закладами. Ще навесні, в ході зустрічі Олени Плахотнік з активом Лівого берега, пролунала пропозиція створити на місці пустиря спортивну зону відпочинку. Депутат тоді пообіцяла вирішити це питання на обласному рівні.
Сьогодні ця обіцянка почала виконуватися – в п’ятницю сесія Дніпропетровської обласної ради прийняла зміни до бюджету, згідно з якими виділяються кошти на створення багатофункціонального спортивного комплексу на Лівому березі, на місці пустиря. Перспективи і тонкощі майбутніх робіт обговорювали на сьогоднішній нараді, визначалися терміни початку будівництва і процедура фінансування.
– Ще навесні, – розповідає Олена Плахотнік, – ми домовилися з місцевими активістами, що будемо тут створювати зону відпочинку для жителів Лівого берега, і сьогодні я хочу доповісти виборцям – їх наказ виконано! Сесія обласної ради прийняла ряд найважливіших рішень по Каменському – виділяються кошти на ремонти доріг і ліфтів, на створення багатофункціонального спортивного комплексу на Лівому березі виділяється понад мільйон гривень! Рішення це було прийнято непросто, хочу подякувати за підтримку моєї ініціативи обласну державну адміністрацію, керівництво Кам’янського і, звичайно, ж, фракцію ВО «Батьківщина» в облраді – саме її голосування було вирішальним. Сьогодні ми з фахівцями та представниками спортивної громадськості обговорили майбутню зону відпочинку, тут будуть футбольне поле, волейбольний майданчик, бігові та велосипедні доріжки. Будуть і місця для любителів шахів, шашок та доміно, будуть просто лавки для відпочинку та дитячий майданчик. Після всіх бюджетних процедур почнеться будівництво, і вже в наступному році жителі 2-го і 3-го мікрорайону будуть з сучасними зручними зоною відпочинку