У Дніпрі пройде виставка відомого військового фотографа Дмитра Муравського

13 Вересня 2016 11:50

68_tnУ ДніпрОДА відкриється виставка відомого військового фотокореспондента Дмитра Муравського. В експозиції – понад 70 робіт, знятих в найгарячіших точках Донбасу. Виставку майстри репортажу зможе переглянути кожен бажаючий, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«ДніпрОДА стала не тільки символом боротьби з російською агресією, а й прикладом неформального підходу до роботи. На будівлі облдержадміністрації сяє найбільший світлодіодний Прапор України, тут проходять зустрічі з відомими блогерами та презентації книг. Традицією стало й організовувати в ОДА виставки. Роман Малко, Олександр Шульман, Олександр Глядєлов, Максим Левін вже представляли тут свої фотороботи про війну. На черзі – виставка військового фотокореспондента Дмитра Муравського », – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Дмитро Муравський – відомий український фотограф. Він – майстер репортажу, який вміє «зловити» момент. Роботи Дмитра прямо з передової – з Авдіївки, Іловайська, Широкино. На знімках зображені жорстокі бої, робота лікарів, будні справжніх українських героїв, життя дітей війни.

На персональній виставці в ДніпрОДА Дмитро Муравський покаже більше 70 вражаючих фотографій. Експозиція почне працювати з 20 вересня в холі Дніпропетровської облдержадміністрації. Адреса: пр. Поля, 1. Вхід вільний.