У Дніпрі вітер повалив 4 дерева і зірвав металеві конструкції на Кайдакському мосту

13 Жовтня 2016 14:16

c74dec91f8b6cdb23cf210ee5e101475-i750x562x543Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології 13 жовтня була оголошено штормове попередження. На Дніпропетровщині з ранку йде сильний дощ і спостерігаються сильні пориви вітру .. Як борються з негодою і яка ситуація в області, розповів Начальник Головного управління ГУ ГСЧС Дніпропетровської області Андрій Кульбач.
«Зміни погодні умови не вплинули на оперативну обстановку, що склалася на території області. В даний час інформації про підтоплення в Службу порятунку не надходило. Сьогодні вже чотири рази співробітники служби цивільного захисту виїжджали на прибирання дерев в Дніпрі в Новокадакском і Індустріальному районах, і на два випадки в Нікополі », – повідомив Андрій Кульбач.
Рятувальниками було вже прибрано 6 дерев, що впали на проїжджу частину доріг. Такі випадки були в минулу добу на території міста Нікополь, Томаківського і Широківського районів.
Прибрано металеві конструкції на Кайдакському мосту в місті Дніпро, які були зірвані вітром.
Начальник Головного управління ГУ ГСЧС Дніпропетровської області звернувся до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів і ліній електропередач, так як пориви вітру можуть викликати їх пошкодження.