Завтра в Дніпрі перекриють деякі дороги в зв’язку зі святкуванням Дня захисника України

13 Жовтня 2016 11:07

4751326414 жовтня Національна поліція і Нацгвардія стежитимуть за порядком на території регіону в посиленому режимі. На вулиці міст і районів Дніпропетровщини вийде більше 1000 правоохоронців. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА.

14 жовтня під всіх містах і районах області відбудуться урочистості, святкові концерти, розважальні програми. Охороняти безпеку жителів регіону вийдуть понад 1000 міліціонерів.

«Поліція чергуватиме під час урочистих концертів, зборів, в місцях масового скупчення людей. Поліцейські патрулі традиційно будуть охороняти правопорядок і на вулицях міст і районів Дніпропетровщини », – повідомляють в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ОДА.

У зв’язку з торжеством, 14 жовтня з 10:00 до 13:00 буде перекрито автомобільний рух по вул. Старокозацький (колишня вул. Комсомольська), вул. Андрія Фабра (колишня вул. Сєрова), пр. Яворницького (колишній пр. К. Маркса) до музею АТО на пл. Соборній.

Також рух перекриють:

З 10:00 до 14:00

по вул. Новокозацькая від перехрестя з вул. Шмідта до вул. Фабра;

по вул. Фабра від вул. Новокозацькой до просп. Яворницького;

по просп. Яворницького від вул. Фабра до просп. Гагаріна (тільки рух вгору)

З 12:00 до 23:00

по вул. Героїв Майдану вище. вул. Грушевського до вул. Мономаха;

З 18:00 до 19:00 всі перехрестя по просп. Яворницького від вул. Гагаріна до вул. Героїв Майдану (рух колони буде здійснюватися по алеї просп. Яворницького).

Правоохоронці закликають городян бути уважними і ввічливими. Не створювати в святковий день додаткових перешкод на вулицях міста.