Чому в Дніпрі не скрізь тепло

19 Жовтня 2016 16:51

teplo_1_1_729x547За інформацією міськради, 87% Дніпра вже з теплом. Але в мерії все ще надходять скарги від деяких жителів про те, що в їхніх будинках холодні батареї. Чому це так, розповів заступник мера Дніпра – директор департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпровського міської ради Михайло Лисенко на прес-конференції в медіа-центрі ДНІПРО ПОСТ.

«На даний момент у нас запущені всі міські котельні, які знаходяться на балансі міської ради. Як завжди є окремі проблеми з якимись певними об’єктами. Зокрема, наймасовіша проблема – це квартири. З останніх ситуацій – мешканці самовільно вирізали батареї, хотіли замінити, але з якоїсь причини не зробили цього, забили в труби чопи, в результаті весь будинок через них сидить без опалення. У кожній конкретній проблемі розбираємося, але це, природно, займає час – поки виїхали, поки впустили в квартиру і т. Д. Така ж ситуація з мешканцями квартири дев’ятих поверхів. У нас в цьому році здійснювалася масово промивка систем опалення, після цього, що цілком природно, система завоздушівается. Щоб розв’язати цю проблему, необхідно піднятися на 9 поверх, спустити повітря. Я дивлюся по статистиці, яка кількість людей у нас стоїть на дзвінки в call-центри. У перші дні в режимі очікування було до 30 осіб, а на сьогодні – один, максимум два. Тобто ситуація поступово вирівнюється. Найголовніше – всі наші міські котельні запитані, у них є газ. А у нас є отримані ліміти, проблем з постачальниками, на відміну від інших міст і областей, у нас немає. По школах – найбільша проблема була в АНД районі. Деякі школи в місті мають власні котельні. Або вони не замінили лічильник, або щось ще », – зазначив Михайло Лисенко.

Також він додав, що з кожною проблемою розбираються індивідуально. Можна звертатися до приймальної заступника мера Дніпра – директора департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпровського міської ради за адресою: пр. Яворницького, 75 або писати йому на Facebook.