У Дніпрі затримали фальшивомонетників

10 листопадаа 2016 15:03

147877108857879 листопада, близько 13:00 екіпаж патрульної поліції Дніпра отримав виклик про шахрайство з грошима. Поліцейські зв’язалися з заявницею – вона розповіла, що невідомі розрахувалися в магазині за товар фальшивими 500 гривнями. І додала, що правопорушники поїхали автомобілем ВАЗ. Також жінка запам’ятала номерні знаки. Про це повідомляє прес-служба Патрульній поліції Дніпра.

Кілька екіпажів перекрили шляхи відходу на відповідних напрямках. Інспектори опитали продавщиць інших магазинів і виявили, як мінімум, ще 5 фактів правопорушення.

Екіпаж, який патрулював ділянку Криворізького шосе, на перехресті з вулицею потокової помітив автомобіль, який розшукували. Рух авто заблокували кілька екіпажів. У салоні перебувало 4 людини. Під час поверхневої перевірки, у одного з пасажирів в рукаві верхнього одягу виявили предмети, схожі на папір.

Патрульні викликали слідчих відділення поліції Чечелівське району. У присутності понятих жінку оглянули і виявили купюри номіналом 500 гривень в кількості 8 штук. Громадянку доставили до відділку для подальшого розгляду.