«Діти як діти»: в Дніпрі відкрили унікальну фотовиставку

29 листопадаа 2016 16:31

14804242356027У холі міськради Дніпра розпочала роботу унікальна фотовиставка про життя особливих дітей – «Діти як діти». Експозиція складається з 16 фотографій. На фотографіях – діти, які мають певні вади розвитку. Однак на фотографіях це неможливо побачити. Про це повідомляє прес-служба Дніпровського міської ради.

Експозицію привезли в Дніпро напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається в світі 3 грудня. У холі мерії вона буде працювати найближчі 2 тижні. Після цього фотографії передадуть в інші українські міста.

Мета організаторів експозиції – показати, що суспільство не має права відмовлятися від дітей через недоліки в їх розвитку або інвалідності. В знак єдності все мольберти експозиції пов’язані між собою символічної мотузкою.

На відкритті виставки також представили програму «Батьки за раннє втручання в Україні». Ініціатива, яку впроваджуватимуть в 10 регіонах країни, мотивує батьків оперативно приймати рішення, від яких буде залежати доля їхніх дітей, і виховувати особливих малюків за так званим принципом нормального життя. Програма закликає діяти, коли дитині ще не виповнилося 3 років.