До Дня ЗС на Дніпропетровщині випустили першу газету для демобілізованих

6 Грудня 2016 16:04

14810193497148На які пільги мають право демобілізовані, як правильно носити державні нагороди та відзнаки, як і де пройти якісну реабілітацію. Відповіді на ці та інші питання – в першій на Дніпропетровщині газеті для учасників бойових дій. До Дня Збройних Сил України в області надрукували перший номер – десять тисяч примірників. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«До Дня Збройних Сил України підготували в області першу газету для учасників АТО. У ній – чотири сторінки цікавої та корисної інформації. Від відповідей на найбільш хвилюючі питання до військових жартів, – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко. – Десять тисяч примірників роздали військкоматів і центрам допомоги бійцям АТО в районах ».

Газети надрукували за рахунок обласної асоціації об’єднань учасників АТО.

«У першому випуску розповіли про успіхи бійців в спорті, їх творчі здібності. Додали інформацію про реабілітаційний центр в Дніпрі, який створений командою Валентина Резніченко, і новому меморіалі захисникам в Нікополі. Опублікували телефони і адреси різних служб, перелік пільг, а також смішні історії з фронту », – розповів голова обласної асоціації об’єднань учасників АТО Іван Начовний.

Наступні випуски заплановані вже на 2017-й. Зараз в асоціації розмірковують над періодичністю.

Як і раніше, демобілізовані можуть звертатися за підтримкою до Центру допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА. Він працює за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх, тел .: (056) 742-86-62.

Чекають бійців і їх рідних в 22 філіях Центру в містах і районах області.