На Дніпропетровщину привезли Віфлеємський вогонь до святкування Різдва

15 Грудня 2016 11:56

14817949543215Символ миру і добра зійшов на Дніпропетровщину. Скаути регіону передали Вифлеємський вогонь в Дніпропетровську облдержадміністрацію. За їх словами, він подарує регіону мир, процвітання і благополуччя.
«Вифлеємський вогонь дає силу протистояти всім життєвим труднощам. У ДнепрОГА приймаються дуже важливі рішення. Ми хочемо, щоб у обласної влади було в десять разів більше сил на подолання складнощів, прийняття важливих рішень і нових звершень. Цей вогонь допоможе їм у цьому », – зазначив скаут Юрій Галецький.
Скаути пройшли довгий шлях, щоб привезти Вифлеємський вогонь до Дніпропетровської області. Від місця народження Ісуса в Австрію, з Австрії до Польщі, звідти в Україну. На жодній з меж світло миру і добра не згас.
Вифлеємський вогонь миру – міжнародна щорічна скаутська акція до святкування Різдва Христового. Її мета передати символічний вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа, по всьому світу.
До Європи Вогонь з Вифлеєму в кінці листопада привозять літаком у спеціальному контейнері австрійські скаути, а вже з Відня він мандрує з рук у руки, так званої «скаутською естафетою». Від Австрії, через Словаччину та Польщу в середині грудня, Вогонь потрапляє і в Україну.