«Якби не війна»: в Дніпрі представлять всеукраїнський волонтерський фотопроект про захисників країни

17 Січня 2017 10:16

14846398868880У Дніпрі представлять волонтерський фотопроект «Якби не війна». Це фотографії та історії про захисників країни. 146 осіб і доль можна буде побачити вже 28 січня на пр. А. Поля, 2. Про це повідомила координатор центру допомоги бійцям АТО і їх рідним при Дніпропетровській ОДА Наталія Шуліка.

«Мета проекту – познайомити громадськість з тими, кому маємо завдячувати за мир і спокій в наших будинках», – зазначила Наталія Шуліка.

«Якби не війна» – це 146 фотографій, розбитих на блоки. Перший присвячений любові бійців, волонтерів. У ньому історії 12 пар, які зустрілися до війни або познайомилися під час неї. Другий блок – фото дівчат і жінок, які захищають Україну нарівні з чоловіками. Третій присвячений воїнам з незвичайними професіями, які пішли добровольцями на фронт. Четвертий – фотографії героїв з мамами, п’ятий – фото наймолодших учасників бойових дій, шостий – історії 25 невідомих героїв з 24 областей країни та Криму, які загинули на передовій. Сьомий блок – зображення іноземців, які захищають Україну.

Всі фото зібрані волонтерами протягом 2016 року. Виставку вже презентували в столиці, на черзі Дніпро. Познайомитися з проектом «Якби не війна» можна в «SPACE HUB» на пр. А. Поля, 2 з 28 січня по 5 лютого. Вхід вільний.