На Дніпропетровщині ще одна довгожителька відсвяткувала свій День народження

12 Березня 2017 15:43

Минулого тижня з сотим, ювілейним Днем народження вітали жительку Широкого Христину Єгорівну Бобильову. Рецепту довголіття жінка не знає, лише наголошує, що важливо бути доброю людиною, а Бог сам знає, кому і скільки треба прожити.
А вже 11- го березня свій сто перший День народження відсвяткувала мешканка П’ятихатського району Олександра Ісодорівна Чимерис.

Зараз вона живе у доньки в м. П»ятихатках. Народилася Олександра Ісодорівна у селі Жовте. З 14 років працювала у місцевому колгоспі. Її чоловік був передовим комбайнером цього господарства. Разом вони виховали чотирьох дітей.
Олександра Ісодорівна має 7 онуків, 14 правнуків та 2 праправнуки. На свій поважний вік вона гарно виглядає. На здоров»я теж не жаліється, хіба що недочуває. Сама виходить на вулицю з хати гуляти, ще й намагається допомагати рідним по господарству.
Жінка – власниця земельного паю, що є в оренді у ПСП «Каспій». Тож привітати її з Днем народження приїхав директор цього господарства, депутат Дніпропетровської обласної ради Гілал Ісаєв. Він побажав довгожительці міцного здоров»я, затишку у родинному колі, добра і миру.

Віра Касьянова.