У Дніпрі затримали грабіжника кредитних установ

24 Березня 2017 11:06

У Дніпрі затримали жителя Чернігова за вчинення 12 розбійних нападів на кредитні установи в 4 областях України. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.
Для затримання розбійника співробітники карного розшуку Дніпра влаштували засідки в більш ніж 20 кредитних установах швидкої видачі готівки. Майже тиждень близько 100 поліцейських відпрацьовували гуртожитки, готелі і всі можливі місця укриття підозрюваного. Ще 50 співробітників чергували в кредитних установах.
У одного з них правоохоронці побачили схожого на підозрюваного чоловіка. Під час затримання чоловік встиг викинути речові докази, за допомогою яких планував скоїти злочин, – гранату РГД-5, темні окуляри, шапочку і рукавички.
Було встановлено, що 37-річний чоловік, який скоїв 12 розбійних нападів на території 4 областей України, житель Чернігова. Зловмисник страждає ігровою залежністю.
Підозрюваний доставлений до Дніпровського відділу поліції. Його опитали, речові докази вилучили та долучили до справи. Відомості за даними фактами внесені в ЕРДР по ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.