На Дніпропетровщині до середини тижня встановиться літнє тепло

25 Квітня 2017 10:59

В Україні на цьому тижні, згідно з прогнозом синоптиків, очікується значне потепління. Так, температура повітря підніметься вище 20 градусів нуля. На заході в другій половині тижня пройдуть грозові дощі, а на решті території – мінлива хмарність.

У вівторок в Україні очікується мінлива хмарність. При цьому на всій території країни стовпчик термометра підніметься вище позначки в 12 градусів тепла, прогнозують синоптики. На заході тепліше – до 18 градусів, а на сході і півночі прохолодніше – 12-14 градусів вище нуля.
У столиці 25 квітня повітря прогріється до 17 градусів тепла. Така ж погода очікується в центрі і на півдні України.

26 квітня українців знову чекають дощі. Невеликі опади пройдуть на заході, півночі та в столиці. Незважаючи на це, в цей день очікується значне потепління.
У центральних областях – від 19 до 21 градуса вище нуля. Відносно прохолодна погода очікується на сході – 16-18 градусів. На півдні повітря прогріється до 17-19 градусів вдень, а вночі температура опуститься до 4-6 градусів тепла.

Потепління триватиме й 27 квітня, в західних областях у четвер очікуються грозові дощі.
На півдні – невелика хмарність. Повітря вдень прогріється до 22 градусів. Така ж погода очікується в Києві і на півночі країни. У центрі і на сході стовпчик термометра коливатиметься в межах 17-21 градусів вище нуля.
Така ж погода, прогнозують в Укргідрометцетрі, збережеться і 28 квітня. На заході – грозові дощі, на решті території – мінлива хмарність.

Джерело: segodnya.ua