19 травня в Дніпрі відбудеться фестиваль «Пісні, народжені в АТО»

19 Травня 2017 18:00

У Дніпрі 20 травня відбудеться другий Всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО». Жителів і гостей міста чекає цілий фестивальний день – кілька сцен, багато авторської музики, виставка і Open Air від культового українського ді-джея. Детальна програма фестивалю – далі.

11:00 – 15:00 – на малій сцені фестивалю біля Музею АТО (проспект Д. Яворницького, 16) сольні програми виконають минулорічні лауреати фестивалю. Гостей пригощатимуть стравами з польової кухні і чаєм. Можна буде також приєднатися до екскурсій по музею АТО.

12:00 – 19.00 – в парку ім. Т. Шевченко перед входом в літньому театрі буде проходити виставка робіт військових фотографів.

14:00 – на великому екрані в літньому театрі парку ім. Т.Шевченка презентують документальний фільм про переселенців. «На прицілі у щастя» – режисерський дебют одного з постійних авторів та сценаристів студії «Квартал 95» Олександра Брагіна.

15:30 – біля входу в літньому театрі вальсу танцюватиме учасник «Бузковий бал» – волонтери і АТОшнікі.

16:00 – 19.00 – Гала-концерт фестивалю “Пісні, народжені в АТО” в літньому театрі парку ім. Т. Шевченко. Авторські пісні, написані на фронті, виконають 15 лауреатів фестивалю зі всієї України – сольні виконавці та музичні групи. На сцену вийдуть також учасники фестивалю-2016 і волонтери. Подивитися концерт наживо можна буде на 34 канал, сайт ОДА, сторінка ОДА в Facebook.

20:00 – Drum & Bass Open Air на алеї біля літнього театру парку ім. Т.Шевченка. Хедлайнер – Дж Таполскі – член журі фестивалю, ветеран АТО, радіоведучий і культовий український ді-джей.